Hotelli Kärsämäki


Hotelli Kärsämäki

Huomio. Etusivulta löydät ohjeistusta koskien Hotelli Kärsämäen aamiaista koronatilanteesta johtuen.
Muuten hotelli palvelee entiseen tapaan huolehtien parhaan kykymme mukaan viihtyvyydestä, hygieniasta, sekä siisteydestä.

Kaipaatko yösijan lisäksi kenties pientä shoppailua vaikkapa tuliaisten merkeissä?
Voit yöpyä myös Kärsämäen liikekeskuksen hotellissamme, joka sijaitsee sekin nelostien varressa. 
Nykyaikaisessa hotellissa on viisi siistiä kahden hengen huonetta, joissa omat kylpyhuoneet, taulutelevisio ja wifi, sekä levitettävä vuodesohva. Vedenkeitin, kahvia ja teetä on tarjolla huoneissa ja lisäksi löytyy hotellikäytävän päästä yhteinen oleskelutila, jossa on mikrouuni ja jääkaappi.

Liikekeskuksen hotellissa ei ole varsinaista vastaanottoa, vaan toisessa kerroksessa sijaitseviin huoneisiin mennään koodilla lokerosta saatavalla avaimella. Koodin saat varauksen yhteydessä puhelimitse pääpaikastamme Nuttulinnasta, samoin kuin muut majoittumiseen liittyvät tiedot. 
Pysäköinti on maksuton ja parkkipaikkoja runsaasti. Paikalla on myös polttoaineen tankkausasema, sekä sähköauton latauspiste. 

Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Aamiaislipukkeen saat hotellikansiosta huoneesta, sekä tarkemman ohjeistuksen aamiaiselle alakerran Juustoportin ravintolaan.  Liikekeskuksesta löytyy myös Pentik, Alko, kirjasto, kunnanvirasto, kampaamo- ja kauneushoitolapalveluita, ym. 
Tien toisella puolella on isompia ostoksia varten myös S-market ja muutaman sadan metrin päässä keskustassa K-kauppa ja erikoisliikkeitä, ravintoloita, apteekki,  pankki, sekä  pankkiautomaatti. Hotellin viereen on juuri valmistunut myös skeittipuisto.

Yöpyminen yhdeltä yöltä

65 €  1 hlö
100 €  2 hlöä
140 €  3. hlö vuodesohvalla
Lemmikistä maksu 15 euroa
Myös tässä hotellissamme on mukavat sängyt ja puhtaat, laadukkaat petivaatteet. Huoneissa on lisäksi ilmastointi.

 

 Huoneemme ovat allergiaystävällisiä, emmekä käytä puhdistuksessa voimakkaasti tuoksuvia kemikaaleja.

Meillä käyvät maksuvälineinä käteisen lisäksi Visa, Mastercard, American EXpress, Union Pay, Discover, Diners Club, JCB, sekä MobilePay.
Myös laskutus onnistuu. Jos olet Hotelli Kärsämäestä matkalla etelään, tervetuloa piipahtamaan ja vaikka vaihtoehtoisesti aamiaiselle Motelli Nuttulinnaan. Matkaa on vain noin 15 kilometriä. Olemme aivan 4-tien varressa (E75).


Turvallista matkaa

toivottavat Jarmo ja Susanna 
Palvelun tuottaa Fokus-Visual
Jarmon ja Susannan Monipalvelu Avoin yhtiö (c)2018, All Rights Reserved